Am General Humvee för uthyrning i Stockholm

Hyr denna Am General Humvee för ditt evenemang

På jakt efter en annorlunda bil till studenten eller svensexan? Här kan du hyra en Humvee - Schwarzeneggers favoritbil och det ikoniska militärfordonet som tjänat amerikanska armén och marinen från Antarktis till Operation Desert Storm i Afg

På jakt efter en annorlunda bil till studenten eller svensexan? Här kan du hyra en Humvee - Schwarzeneggers favoritbil och det ikoniska militärfordonet som tjänat amerikanska armén och marinen från Antarktis till Operation Desert Storm i Afghanistan.

Humvee - High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (HMMWV) - är en militär fyrhjulsdriven terrängbil – ett monster på 2,4 ton med skottsäkra dörrar och V8-motor. De används till last- och personaltransporter, plattformar för vapensystem, ambulanser, robotavfyrningsfordon med mera. I Sverige finns bara ett fåtal, den här är direkt importerad från militärbasen i Nevada.

Visste du att Humveen är förebilden till Hummern? Det var faktiskt Arnold Schwarzenegger himself som under inspelningen av filmen Dagissnuten såg en förbipasserande Humvee-karavan och blev helt till sig varpå han ringde upp tillverkaren AM Generals för att köpa en. De var dock inte intresserade av att sälja, men till slut lyckades han övertala dem att ta fram en civil personbil från militärversionen. Hummern.

Men Humvee är såklart tio gånger coolare än en Hummer och en helt unik bil. Skicka din bokningsförfrågan idag.

- 1-3 passagerare varav en plats i framsätet
- 3-punktsbälte på alla platser
- Medtag egen dryck eller så ordnar vi
- Wifi, Spotify och soundsystem i bilen
- Hyr till studenten, svensexan, möhippan, event, filminspelning, bal eller ge bort ett presentkort på en upplevelse.

Beräkna pris

Beräkna pris

Du kan begäran andra tidsluckor direkt med ägaren
Upphämtningsadress för fordonet: Stockholm

Ägare

user-profile-photo

Dominique

  Ägarens svarstiden är inom 24 timmar.

Märke
Am General
Modell
Humvee
År
1987
Medelhastighet
80 km/h
Timpris
Kr.1 500 SEK
Minimipris
Kr.2 500 SEK
Plats
Stockholm
Passagerare
3