Bröllopskörning i Malmö, Helsingborg och Skåne

Bröllopskörning i Malmö, Helsingborg och Skåne. Många par som vill gifta sig i Malmö väljer att hyra en klassisk eller gammal bröllopsbil. Klassiska och gamla bilar gör ett stort intryck, förgyller känslan och tillför en romantisk touch på bröllopsbilderna.

Din bröllopsbil står klar utanför kyrkan när dagen är kommen

En romantisk klassisk eller gammal bil kommer att göra din bröllopsresa in och runt omkring i Malmö och Helsingborg helt oförglömlig. Det ger en extra klassisk effekt till din dag när du ser er vackra bröllopsbil stå parkerad utanför kyrkan eller stadshuset och vänta på er.

Känslan av att köra runt i en helt unik, klassisk bröllopsbil med er egen privatchaufför kommer att utgöra en fantastisk start på bröllopsfesten. Ni kan lugnt luta er tillbaka, fokusera på varandra och njuta av bröllopsfesten och tryggt veta att er chaufför tar hand om alla praktiska detaljer.

Under bilresan serveras vin eller champagne till er. Du ska bara luta dig tillbaka i de sköna lädersäten och njuta av bilresan genom Malmö och Helsingborg stad och runt omkring i Skåne.

Vackra bröllopsbilder bredvid den hyrda bröllopsbilen

Det är vanligt att man använder den hyrda bröllopsbilen eller limousinen som en effektfull bakgrund till bröllopsbilderna. Den klassiska eller gamla bröllopsbilen är en perfekt bakgrund och rekvisita till att ta romantiska bröllopsbilder med. Malmö stad och runt omkring i Skåne har många platser med vacker natur och omgivningar med hus som är perfekta platser att ta vackra bröllopsbilder på.

Många klassiska bilar till bröllop och events i Malmö

Hos BookAclassic hittar du ett stort urval med romantiska gamla, klassiska bilar och limousiner. Alla bilar kommer till dig med deras egen privatchaufför.

BookAclassic specialiserar sig på alla typer av unika bröllopsbilar. På vår hemsida kan du välja bland t.ex. Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Lincoln, Mercedes, Cadillac och många andra klassiska, gamla bröllopsbilar.

Om du däremot föredrar ett mindre vanligt fordon kan vi naturligtvis också hjälpa till med det. Vi har historiska bussar och gamla VW husbilar i vårt urval att välja bland. Det kan inte bli mycket mera otraditionellt och spännande att hyra bröllopsbilar till ett unikt bröllop.

Se hela vårt urval med alla klassiska bröllopsbilar som erbjuds i Malmö och runt omkring i Skåne. Om du söker efter speciella och unika bröllopsbilar i andra svenska storstäder, kan du också hitta dem på vår hemsida. Klicka över till våra andra sidor med bröllopsbilar i andra städer via länken på sidan.

Bröllopskörning i Malmö, Helsingborg och Skåne

Bröllopskörning i Malmö, Helsingborg och Skåne. Det är viktigt att din bröllopsdag blir helt perfekt och att allt går precis enligt planerna. Därför har vi samlat en mängd goda råd och tips som du bör tänka på när du ska hyra din bröllopsbil till bröllopet. Ta dig tiden till att läsa genom sidorna och få lite bra och nyttig kunskap och inspiration innan ni gör ert val av att hyra er bröllopsbil:

Letar du efter en fantastisk bröllopsbil i andra delar av Sverige hittar du dem här genom att söka på våra olika sidor om bröllopskörning i andra delar av landet: Stockholm och Östermalm, Östergötland, Södra Sverige, Norrland, Västra Götaland samt också på vår huvudsida om Bröllopskörning.

Drömmer du om att hyra och köra Ferrari, Bentley eller Aston Martin bara för en dag...

Provkör sportbilar - Är det din dröm så har du kommit till rätt hemsida. BookAclassic ger möjligheten att du själv får provköra drömbilar och sportbilar till Bröllopskörning. Det är mycket populärt att hyra sportbilar och drömbilar och BookAclassic erbjuder en smak av lyxen från sportbilar som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar och Porsche.

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!