Bröllopskörning i Rolls Royce, Bentley och Jaguar

Bröllopskörning i Rolls Royce, Bentley och Jaguar - Ingenting är så romantiskt som en bröllopskörning i Rolls Royce, Bentley eller Jaguar. De fina bilmärkena från Storbritannien skapar en unik kunglig atmosfär och är alltid en succé utanför kyrkan till bröllop eller andra firanden som man vill höja standarden på

Bröllopskörning i Rolls Royce, Bentley och Jaguar gör bröllopet perfekt

Limousinekörning i de kungliga bilarna från Rolls Royce, Bentley och Jaguar till högtider som bröllop, jubileum, bröllopsdagar eller årsdagar skapar en oförglömlig upplevelse. Upplev den förförande, rena lyxen med att transportera dagens huvudpersoner i en ståtlig limousine med massa fantastiska detaljer och stilfullhet.

Rolls Royce, Jaguar och Bentley som hyrs ut till högtider och bröllop blir alltid användbara som kulisser till bröllopsfotografering och även något sevärt till bröllopsfesten. Det är populärt med vackra bröllopsbilder med en klassisk bil som bakgrund och detta gör verkligen dina bilder unika.

Begynnelsen till Rolls Royce

Rolls-Royce Ltd. Startades i maj 1904. Henry Royce, en välkänd ingenjör, avtalade med Charles Rolls, en av de första bilhandlarna i Storbritannien om att bygga en bil som skulle heta Silver Ghost- resten är historia. Bara tre år efter detta banbrytande ögonblick producerade Rolls Royce 1907 sin Silver Ghost, bilen grundade bilmärkets legendariska status. Efter att prickfritt ha genomfört bergstestet 1913- en resa på 14371 miles genom de tuffaste bergen i Storbritannien- hade silver ghost med en hög grad av komfort och pålitlighet fått kritikerna att kalla bilen för ‘ The best car in the world’.

Historien bakom Bentley

Historien om Bentley dateras bak till 1919 då W.O. Bentley och han bror H.M. Bentley grundade bilmärket som skulle komma att bli ett av de mest eftertraktade lyxmärkena i världen. Efter framgångarna i La Mans 24 timmars lopp med Bentley 3-liter Sport serien, blev Bentley en stor succé bland välställda brittiska bilister.

Sir William Lions & Jaguar och Daimler

Som 20-årig motorcykelentusiast i England lanserade William Lions Swallow Sidecar med en vän, William Walmsley år 1922. Den första bilen till att bära namnet Jaguar dök upp 1935 på London Auto Show. Senare köpte Daimler Jaguar som blev deras prestigemärke. De kungliga kör ofta Daimler, om de inte kör Rolls Royce eller Bentley.

Bröllopskörning i Rolls Royce, Bentley och Jaguar och Goda råd omkring bröllopskörning:

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!