Ford Crestline för uthyrning i Karlstad

Hyr denna Ford Crestline för ditt evenemang

Ford Crestline 1954 som är imponerad 2012 om jag inte minns fel, från Wahsington DC. En bil som jag hämtade i Göteborg från en gammal raggare som hade ryggproblem o han kunde då inte ha kvar bilen då den är trögstyrd eftersom servo va av

Ford Crestline 1954 som är imponerad 2012 om jag inte minns fel, från Wahsington DC. En bil som jag hämtade i Göteborg från en gammal raggare som hade ryggproblem o han kunde då inte ha kvar bilen då den är trögstyrd eftersom servo va avbokat vid köp i staterna förmodligen, varit väldigt väl skött o jag har försökt med detsamma dock gjort den lite busigare med raka rör, lite dekaler o även sänkt bilen. Har hunnit med att renovera växellåda, bakaxel, bytt bussningar, tätningar o även nytt elsystem. Motor o låda har jag nog ungefär servat 6-7 gånger under dom 4 år jag nu haft bilen! Men men nu hade inte jag några bilder på inredning, men det är i princip som nytt förutom innertak som är helt orört även hatthylla som är utrustad med lite modernare högtalare och även en baslåda med 12 tums bas o en stereo med blåtand så det är lätt att spela musik i bilen!

Beräkna pris

Få priset på bara 30 sekunder. Välj typ av arrangemang!

Ägare

user-profile-photo

Fredrik

  Ägarens svarstiden är inom 24 timmar.

Märke
Ford
Modell
Crestline
År
1954
Medelhastighet
110 km/h
Timpris
SEK 800,00
Minimipris
SEK 1.600,00
Plats
Karlstad
Passagerare
4