Ford Crestline for hire in Karlstad

Hire this Ford Crestline for your event

Ford Crestline 1954 som är imponerad 2012 om jag inte minns fel, från Wahsington DC. En bil som jag hämtade i Göteborg från en gammal raggare som hade ryggproblem o han kunde då inte ha kvar bilen då den är trögstyrd eftersom servo va av

Ford Crestline 1954 som är imponerad 2012 om jag inte minns fel, från Wahsington DC. En bil som jag hämtade i Göteborg från en gammal raggare som hade ryggproblem o han kunde då inte ha kvar bilen då den är trögstyrd eftersom servo va avbokat vid köp i staterna förmodligen, varit väldigt väl skött o jag har försökt med detsamma dock gjort den lite busigare med raka rör, lite dekaler o även sänkt bilen. Har hunnit med att renovera växellåda, bakaxel, bytt bussningar, tätningar o även nytt elsystem. Motor o låda har jag nog ungefär servat 6-7 gånger under dom 4 år jag nu haft bilen! Men men nu hade inte jag några bilder på inredning, men det är i princip som nytt förutom innertak som är helt orört även hatthylla som är utrustad med lite modernare högtalare och även en baslåda med 12 tums bas o en stereo med blåtand så det är lätt att spela musik i bilen!

Calculate price

Calculate price

You can request other time slots directly with the owner
Vehicle collection address: Karlstad

Owner

user-profile-photo

Fredrik

  Owner's response time is within 24 hours.

Make
Ford
Model
Crestline
Average speed
110 km/h
Left or right hand drive
Left
Hourly rate
Kr.800 SEK
Minimum price
Kr.1 600 SEK
Year
1954
Location
Karlstad
Passengers
4