Om oss

BookAclassic är den ledande onlinebokningsportalen för att hyra klassiska och unika fordon. Vi är världens snabbast växande plattform för retro fordon som aldrig blir omoderna.

Vårt mål är att ge alla möjligheten att känna av vibbarna av att köra en klassisk bil eller super bil. Njut av upplevelsen att köra din dröm bil medan du är på semester eller vid någon form av tillställning. Med BookAclassic kan du köra genom Tuscana i en klassisk Alfra Romeo Spider eller köra fram på Route 66 i en Ford Mustang Cabriolet. Oavsett vart du än åker, så åker vi med dig.

BookAclassic erbjuder den mest omfattande online-databasen med klassiska och unika fordon för privata och företagsevents, filminspelningar, reklamfilm, mässor och museum. Vår effektiva service och vårt enkla online boknings system som finns tillgängligt på flera olika språk och för in nya glada kunder och fordonsägare var dag.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Livet är för kort för tråkiga bilar

BookAclassic är skapat av en innovativ, dansk entreprenör och passionerad bilentusiast. BookAclassic föddes genom att vi helt enkelt fick nog av smaklösa, tråkiga och praktiska fordon. Vi tänker blåsa nytt liv i fordon med själ, klass och karisma. Vi vill dela med oss av vår entusiasm och passion för fantastiska och eleganta, klassiska bilar och fylla vägarna med vackra och sexiga fordon!

BookAclassic – Drive your dream!

BookAclassic Ltd.
69 Carter Lane
London, EC4V 5EQ
United Kingdom

Company Reg. No 07733024

+44 20 3826 8070

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!