Bilar till filminspelning och reklam

Vi har specialiserat oss på att förmedla bilar till filminspelning och reklam. Veteranbilar och andra unika fordon till TV-produktion, reklamfilm, modefotograferingar och filminspelningar. Vi har Europas största utbud av unika bilar till filminspelningar i vår BookAclassic-katalog.

Hyr en veteranbil till filminspelning

Hittar ni inte rätt bil till er filminspelning på vår hemsida så hjälper vi er gärna med att hitta den åt er. Vi har stort erfarenhet av att hitta tidstypiska bilar till alla olika sorters filmer och TV-produktioner, så bilen avspeglar det ni önskar att den ska. Vi har följt flera filmproduktioner med tidstypiska filmbilar och kan hjälpa er. BookAclassic har bilar som har medverkat i filmer som: James Bond – Die Another Day och danska filmer som This Life, Dirch, Matador och Olsen-Gang.

Bilar till filminspelning och reklam

Vi har levererat flera unika klassiska bilar till reklamfilmer som visas på flera europeiska kanaler. Vi har därför en god erfarenhet och förståelse för vad reklambranschen önskar. Vi strävar efter att finna en ett fordon som passar just dina önskemål och som sätter din produkt i bästa, möjliga fokus. Har du ett reklamuppdrag som ska piffas upp lite med en unik bil, flyg eller motorcykel eller något helt annat är vi rätt partner att höra av sig till.

Produktlanseringar och events

Unika arrangemang och stora filmfester, BookAclassic kan hitta bilar som gör arrangemanget oförglömligt. Ska Elvis köras in i en rosa Cadillac eller behöver ni Italienska bilar till er produktlansering? Förgyll din Al Capone-fest med en snygg gangsterbil från 1930-talet utanför entrén.

Kontakta oss, vi fixar det mesta! Låt fantasin flöda.

mässor och utställningar

Ingenting gör publiken gladare än snygga bilar och motorcyklar. BookAclassic har ett stort urval av sällsynta mässbilar och utställningsbilar med unika historier, som kan locka många i publiken. Detta är något som fångar publiken på ett unikt sett på din mässa eller utställning, ta en tur i vår katalog och se på våra specialbilar och veteranbilar för utställning och mässa.

Drömmer du om att hyra och köra Ferrari, Bentley eller Aston Martin bara för en dag...

Provkör sportbilar - Är det din dröm så har du kommit till rätt hemsida. BookAclassic ger möjligheten att du själv får provköra drömbilar och sportbilar till din Bröllopskörning. Det är mycket populärt att hyra sportbilar och drömbilar och BookAclassic erbjuder en smak av lyxen från sportbilar som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar och Porsche.

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!