Veteranbilsuthyrning

Veteranbilsuthyrning och klassisk bil uthyrning - Skall bröllopet eller festen vara helt unik i sitt slag så är det inget som är så romantiskt som en veteranbil. Vi har Skandinaviens största urval av klassiska - och veteranbilar till uthyrning. I vårt utbud av veteranbilar för bröllopskörning och limousinetransport innefattar välkända varumärken såsom: Rolls Royce, Jaguar, Lincoln, Cadillac och mycket mer!

Veteranbilsuthyrning skapar en sublim stämning och romantiska bilder

Det finns ingenting som är så romantiskt som en vacker veteranbil när ni kommer ut ur kyrkan efter ert bröllop. Fotografen använder ofta bröllopsbilen som en kuliss till er fotografering – så att bilderna blir så romantiska och fantastiska som möjligt. Till ett bröllop eller konfirmation kommer en hyrd, unik veteranbil får gästerna att ryckas med stämningen när brudparet rullar iväg och vinkar från veteranbilen.

Luta er tillbaka och njut av varandra med champagne under veteranbilsturen

Med en hyrd veteranbil som brudbil så kommer det att vara styr på sakerna. Ni har en egen, privat chaufför som tar hand om alla viktiga detaljer så att ni kan slappna av och njuta med ett glas champagne i handen – Skål min elskede!

Veteranbilsuthyrning eller uthyrning av veteranbil för alla!

Vi har specialiserat oss i veteranbilsuthyrning och utlåning av veteranbilar i hela Sverige och ni kan därför hitta otaliga, spännande veteranbilar och klassiska bilar att hyra till bra priser.

Info om hyrning av veteranbil och klassiska bröllopsbilder

Uthyrning av veteranbilar och klassiska bröllopsbilar till fester, bröllopsturer och andra stora fester blir vanligare och vanligare – och det finns det en god grund till. Uthyrning av veteranbilar och klassiska bröllopsbilar är väldigt populärt eftersom det skapar en oförglömlig stämning till festen, när det stannar en hyrd veteran - eller klassisk bil utanför kyrkan eller rådhuset när ni kommer ut.

Uthyrning av veteranbilar och klassiska bröllopsbilar, är inte något som man ser en vanlig dag. Därför skapar det spännande och enastående bilder och upplevelser på högtidliga dagar. Att hyra veteranbilar och klassiska bröllopsbilar är inte svårt. BookAclassic har gjort det lätt och hanterbart att hyra inom alla prisklasser och runt hela Sverige. Välj er egen favorit som ni vill hyra bland veteranbilarna och de klassiska bröllopsbilarna och räkna sedan ut priset på den bil ni vill hyra med det samma.

Veteranbilsuthyrning och klassisk bil uthyrning

Bokningen av er hyrda veteranbil, klassisk bil eller klassiska bröllopsbil sker online och ni kan därmed tryggt sitta hemma i er soffa och hitta en helt unik veteranbil eller klassisk bröllopsbil som passar just er till er stora dag.

En Classic bil kan göra så att din event blir perfekt och helt unik för er stora dag. Om drömmen om det perfekta bröllopet uppfyllas, bör en bröllopsbil vara med i er planering. Vi är leverantörer av bröllopskörning och bröllopsbilar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt alla andra städer i hela Sverige.

Drömmer du om att hyra och köra Ferrari, Bentley eller Aston Martin för en dag?

Provkör sportbilar - Är det din dröm så har du kommit till rätt hemsida. BookAclassic ger möjligheten att du själv får provköra drömbilar och sportbilar i Sverige. Det är mycket populärt att hyra sportbilar och drömbilar och BookAclassic erbjuder en smak av lyxen från sportbilar som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar och Porsche.

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!