Hyra sportbilar, klassiska bilar och drömbilar

Self Drive classic car hire

Hyra sportbil - Letar du efter en unik retro upplevelse där du får köra bilen själv?

Då har du kommit till det rätta stället! Många bil entusiaster drömmer om att hyra sportbil och äga sin egna Porsche eller Ferrari sportsbil eller klassiska bil men har inte råd med det. Varför inte hyra en klassiska eller sportsbil som du kan köra själv och få samma känsla. BookAclassic erbjuder veteran och klassiska bilälskare en möjlighet att ta sin drömbil ut på en tur. Genom vår sida kan du uppleva all den spänning som du får genom att sitta bakom ratten av din dröm bil så länga som du önskar. Hyr och kör själv sportbilar!

Drömmer du om att hyra och köra en Ferrari, Porsche, Bentley eller Aston Martin för en dag

Klassiska retrobilar är definitivt iögonfallande. De växer I popularitet, ett retrofordon får verkligen människor att vända sina huven. Vill du hyra en istället för att äga den? BookAclassic erbjuder över hela landet klassiska dröm bilar och sport bilar som du får köra själv. Kör själv sportbilar och dröm bilar som du får tillgång till genom att hyra dem är väldigt populärt och BookAclassic erbjuder Limousine hyre och de mest lyxiga bilarna från märken som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar and Porsche.

Vart du än åker, åker vi med dig

Om du är på väg att åka på en bröllopsresa, en special resa eller en helt vanlig semester men vill inte köra samma bil som de vanliga resenärerna kör, tack vara vår globala räckvidd kan du köra retrobilar via BookAclassic! BookAclassic är hem till tusentals och klassiska och veteranbilar runt om i världen, med kunder som bokar bilar genom flera kontinenter. Du kan enkelt sitta hemma om boka bilen av dina drömmar till din nästa resa eller i ditt modersmål utan några svårigheter att förstå bokningsprocessen. Du kan till och med arrangera så din bil står och väntar vid flygplatsen när du landar. Varför inte boka en stylad Jaguar E-type cabriolet till din årliga semester på Mallorca? Eller köra genom det ljuvliga Tuscana och dess byar med en röd Alfa Romeo Cab från 60-talet? Vi kan få dina drömmar att besannas genom några få knapp tryckningar på vår sida. Så om du alltid drömt om att lägga din resväska i baksätet på en Amerikanare och köra Route 66 eller börja din resa till alperna i en klassisk Mercedes bil komplett med original lädersäten och en gammal stereo, BookAclassic är din biljett till att få din dröm att bli sann.

  • 8000+ Händelser

  • 6000+ Fordon

  • 35+ Länder

  • 24/7 Support

Hyra en modern Ferrari eller en klassisk bil för en unik upplevelse där du kör själv sportbilar

Letar du efter din klassiska drömbil eller hyra sportbil för att köra den själv? Det är en unik och oförglömlig känsla att få nycklarna till en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Aston Martin för att köra den själv. Lev din dröm för en dag eller vecka medan du agerar ägare av en sportbil.

Hyr per dag, helg eller under en hel vecka

Hos oss kan du hyra en Porsche, Maserati eller Ferrari på tre olika sätt. Det börjar med en endagars paket. Men du kan också hyra bilar på helg basis där du hämtar upp den på fredagen och lämnar in den på söndagen. Eller för en mer komplett upplevelse kan du hyra bilen i en hel vecka så att du verkligen får in känslan för hur det är att äga en Aston Martin eller Lamborghini.

Hitta ditt fordon
World map

Vår process

Hur det fungerar

Globe
Hitta

din drömbil

Du är bara 20 sekunder från att boka din drömbil. Precis här kan du hitta världens mest omfattande kollektion av unika klassiska bilar och sportbilar. Drömmar är bättre i verkligheten!

Hands
Boka

ditt drömåk

Utforska vår kollektion och få omedelbara prisförslag för ditt event. Processen för bokning och betalning är enkel och säker. Vi kommer att hjälpa dig genom hela processen.

Vehicle
Sluta drömma och

börja kör

Så fort din bokning är bekräftad så kommer fordonets ägare kontakta dig för att förklara alla nödvändiga detaljer inför din stora dag. Därefter kommer du vara redo för en oförglömlig upplevelse.

Den ultimata presenten

Om din partner är en bil entusiast som alltid velat ta en speciell bil modell på en tur? Om en släktning firar en speciell födelsedag eller har din veteranbilsälskande vän goda nyheter? A upplevelse där man kör bilen själv är den ultimata presenten för bilälskande vän. Du kan välja exakt när få tillgång till bilen så att du kan överraska dem när de minst anar det!

En upplevelse där du kör själv eller en hyrning av en Porsche är den perfekta presenten till en man som redan har allting han behöver eller till kvinnan som har smak för höga hastigheter. Till denna oförglömliga upplevelse kan du köpa ett presentkort till att köra en Ferrari, Lamborghini, Porsche or Aston Martin under en dag. Allt finns på vår presentkortssida.

Genomgående instruktioner, så du kan njuta av din körning

När du hyra sportbil genom BookAclassic är du i säkra händer. Innan bilen levereras hem till dig får du en genomgående träning i hur du kontrollerar en klassisk Lamborghini, Aston Martin eller Ferrari. Det finns även möjligheten att testköra bilen med instruktör så du känner dig säker när du kör din hyrda sportbil. Alla bilar som finns på BookAclassic är ägda av passionerade partners som ser till att bilen håller en mycket hög standard. De är villiga att hjälpa till med att ge den service som du efterfrågar och hjälper gärna till att svara på frågor som du har angående hyrning av deras bil för din exotiska dröm tur.

Håll hög standard

Att hyra en sportbil eller en dröm över en dag, kräver även visa villkor från din sida. Detta är inga leksaker. De är kraftfulla maskiner med en massa hästkrafter och bör bli behandlade med respekt. Det är därför vi har instruktörer till våra bilar när du väljer att köra den själv, för att försäkra dig om att du kan kontrollera bilen och har rätt kompetens för att föra en bil som en Ferrari eller liknande.

Boka och kör!

BookAclassic’s priskalkylator för bilar som du kör själv är ett smart verktyg för en god upplevelse, med dess effektiv och enkla process. Vår intelligenta pris algoritm har utvecklats över flera tusen bokningar, och ger dig de mest rättvisa och konkurrenskraftiga priset. Varje år tar tusentals av bilälskare hjälp av vår plattform för att göra bokningar över flera olika länder. Den stora volymen av bokningar som gjorts via BookAclassic gör att vi är i en ideell position för att erbjuda väl utvecklade och kunnig service till våra kunder. Så passa på och hyr någon av våra kör själv sportbilar.

Hitta ditt fordon
World map

Få Inspiration

Utforska världen

Driving: Lake District

Venture to one of England's most beautiful locations where the roads are a petrolhead's dream.

Läs mer
Passion for Porsche

Spend a balmy summer's evening cruising past the Dolomites in a red Porsche 911

Läs mer
France: our top 10!

As World Champions once again, I feel it's only right that we celebrate the beautiful country of France.

Läs mer
SAS dreams

Joining up with 22 SAS Pandion and Gold members on the British Classic Car weekend

Läs mer

Testimonial from Emma Williams se - Tillförlitlig bokningsprocess Emma Williams Kund

Tillförlitlig bokningsprocess

Upplevelsen var fantastisk och väl värd pengarna. Jag var först orolig över att betala i förskott men det var okej och bokningen gick utmärkt! Fordonsägaren var absolut fantastisk, han var så snäll och skickade mig några e-postmeddelanden med idéer inför evenemanget. Skulle definitivt rekommendera och använda igen!

Testimonial from Joe Hindle se - Enkelt och Effektivt Joe Hindle Kund

Enkelt och Effektivt

Hemsidan är riktigt enkel att använda, och du kan kalkylera priset direkt, så simpelt sagt en mycket enkel bokningsprocess. Fick direkt kontaktinformationen till föraren för att diskutera detaljerna inför bröllopsdagen. Föraren var helt perfekt - bra kommunikation. Skulle till 100% rekommendera BookAclassic!

Testimonial from Emma Williams se - Tillförlitlig bokningsprocess Emma Williams Kund

Tillförlitlig bokningsprocess

Upplevelsen var fantastisk och väl värd pengarna. Jag var först orolig över att betala i förskott men det var okej och bokningen gick utmärkt! Fordonsägaren var absolut fantastisk, han var så snäll och skickade mig några e-postmeddelanden med idéer inför evenemanget. Skulle definitivt rekommendera och använda igen!

Testimonial from Joe Hindle se - Enkelt och Effektivt Joe Hindle Kund

Enkelt och Effektivt

Hemsidan är riktigt enkel att använda, och du kan kalkylera priset direkt, så simpelt sagt en mycket enkel bokningsprocess. Fick direkt kontaktinformationen till föraren för att diskutera detaljerna inför bröllopsdagen. Föraren var helt perfekt - bra kommunikation. Skulle till 100% rekommendera BookAclassic!

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!