Klassiska och veteranfordon att hyra

1. Använd sökfunktionen: Välj region, evenemang, datum och tid
2. Klicka på ‘Sök’ för att se en sammanställning av alla lediga fordon och välj ditt drömfordon
3. På profilsidan kan du beräkna priset genom att ange destinationsadressen och tiden som du kommer att använda fordonet

Så enkelt är det!


Använd sökfunktionen: Välj region, evenemang och tid. Klicka på ‘Sök’ för att se en sammanställning av alla lediga fordon på det angivna datum.

Så enkelt är det!


Vår kundtjänst finns tillgängliga varje vardag mellan 9.00 och 17.00. Vi är klara att hjälpa dig och vi kontrollerar alla bokningar. Om du får ett e-mail från oss, kan du alltid svara tillbaka på det direkt om du har några frågor eller kommentarer.

Så hjälper vi dig så fort vi kan.


Du kan bara kontakta fordonsägaren om du har bokat ett fordon via BookAclassic:
1. Svara tillbaka på den senaste e-mailen från oss med bokningsbekräftelsen, med önskemål om att ägaren av fordonet ska kontakta dig.
2. Utfyll formulären här nedanför. Kom ihåg att ange bokningsnumret (angivet på bokningsbekräftelsen) och skriva önskan om att fordonets ägare ska kontakta dig.


En pris per timme kan beräknas på fordonsägarens profilsida. Om det är några speciella önskemål eller om ett fordon ska hyras över flera dagar, kan en förfrågan skickas till ägaren via fordonsägarens profil under avsnittet “Har du speciella önskemål?”


Kontakt