Hyr Limousine

Rikstäckande limousineservice och VIP transport

Hyr Limousine - Rikstäckande limousineservice och VIP transport med välkända limousinemärken som Bentley, Jaguar, Mercedes, Rolls Royce och amerikanska bil märken som Buick, Cadillac och Lincoln.

BookAclassic.com är en rikstäckande limousine uthyrningstjänst och VIP transportservice med limousine och VIP transport över hela Sverige.

Låt oss ta hand om dina gäster eller VIP’er, så ser vi till att de får den allra bästa service som kan fås i en limousine.

Engelska limousiner

Om du vill hyra gamla limousiner för att få en härlig limousine känsla har vi en rad fina engelska bilmärken som du kan välja bland, t.ex. Bentley, Daimler, Jaguar och Rolls Royce som alla representerar stil och klass som passar till era VIP gäster.

Amerikanska limousiner

Om du behöver något med tillräckligt utrymme till alla, och du vill vara säker på att allas ögon riktas mot er, så ska du leta bland något från USA. Förlängda limousiner från Cadillac och Lincoln Town bilar är alltid ett säkert val. Det finns oftast plats för åtta stycken VIP personer som alla kan njuta av deras drinkar och godsaker från baren och samtidigt se på nyheterna på den inbyggda TVn.

Hyr tyska VIP limousiner

Vi har också ett urval till dig som letar efter tyska VIP fordon, som t.ex. BMW och Mercedes. Du får ett val av limousine med bekvämlighet, säkerhet och en säker limousine resa tillsammans med dina VIP gäster.

Hyr Limousine bussar

På BookAclassic.com kan du hyra alla möjliga typer av limousine bussar – Vi har specialiserat oss på de klassiska bussarna, som Londons dubbeldäckare som drar blickar till sig och gör dina VIP gäster glada. Det är det populäraste valet av transportfordon för ett större antal människor.

Företags event & företagsfest transport

Om det ska vara ett unikt inslag på företagsfesten kan vi erbjuda unika bilar och transport till företagseventen. På BookAclassic.com kan du, bland mycket annat, hyra jetplan, gamla ånglokomotiv eller en London dubbeldäckare som transporterar er till företagsfesten eller företagsresan! Så om du bara har en idé men saknar transportmedel, kan du kontakta BookAclassic.com och så ser vi till att din företagsfest blir alldeles unik och oförglömlig!

Hyr Limousine - Teambuilding

Vi har ett stort urval av bussar, brandbilar och militärfordon till alla typer av Teambuilding events runt omkring över hela landet. Ta en titt på vårt urval med fordon till just ditt event och hitta det fordon på BookAclassic.com som passar väl för att göra ditt teambuilding arrangemang helt unikt.

Goda råd till bröllopet, Limousineskörning i Sverige

Det är viktigt att din bröllopsdag blir helt perfekt och att allt går precis enligt planerna. Därför har vi samlat en mängd goda råd och tips som du bör tänka på när du ska hyra din limousine till bröllopet. Ta dig tiden till att läsa genom sidorna och få lite bra och nyttig kunskap och inspiration innan ni gör ert val av att hyra er bröllopsbil:

Drömmer du om att hyra och köra Ferrari, Bentley eller Aston Martin för en dag...

Provkör sportbilar - Är det din dröm så har du kommit till rätt hemsida. BookAclassic ger möjligheten att du själv får provköra drömbilar och sportbilar till Bröllopskörning. Det är mycket populärt att hyra sportbilar och drömbilar och BookAclassic erbjuder en smak av lyxen från sportbilar som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar och Porsche.

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!