Studentkörning

Studentkörning- Dagens unga studenter söker nya upplevelser. Veteranbilar och klassiska bilar är något av det som har blivit väldigt populärt hos studenter. Vi förstår varför! Att bli hämtad av en veteranbil sätter ett värdigt och festligt avtryck på en minnesvärd, stor dag. Dagens innehåll och tema, klär verkligen en vacker eller snygg studentbil till den stora festen.

En annan grund till veteranbilens popularitet är att det handlar om drömmar. Drömmen och känslan av att vara i en helt annan situation än till vardags och ett minne som räcker länge. En bil kan mycket mer än att bara transportera. Bilar säger mer än ord, de kan förmedla en stämning och en historia.
Både familj och klasskamrater kommer öppna ögonen och beundra vilken fin bil som väntar på studenten och vilken entré studenten kommer göra i den fina bilen.

Studentkörning i allt från VW och Ford till Ferrari och Rolls Royce

Hos oss hittar du alla studentbilar du kan tänka dig till studentkörningen. Ferrari, Porsche, Jaguar eller en lång vit limousine till en härlig studentkörning. För att bara nämna några.
Ofta går killar efter hästkrafter, de fina linjerna och design som du kan hitta på de italienska sportbilarna Ferrari, Lamborghini och Maserati. Tjejerna går mer efter romantiska Rolls Royce, hur de följer sig feminint och kan vara en vacker mittpunkt. Men alla möjligheter står självklart öppna för både killar och tjejer.

De bästa bilderna

Kom ihåg att det också gör sig väldigt fint att ställa studenten framför en stilig veteranbil på festbilderna. studenten vid bilen framför skolan eller vid en skog, sjö eller utsiktsplats för vackra bilder. Fotografen älskar alltid en vacker kuliss till bilderna som inte tar lång tid att iscensätta.
En veteranbil vackert pyntat med till exempel björklöv och svenska flaggor, det ger en riktigt fin studenttransport.

Studentbil på ett okomplicerat sett

Är du på jakt efter din drömbil till studenten som du önskar ska stå utanför skolan vid utsparken. Möjligheterna är många.
Oftast har den unga en speciell bil i sikte. Så låt dom välja sin drömbil själv till sin stora dag. Han eller hon kommer få en oförglömlig dag och en upplevelse för livet. Ett val som får både studenten och familjen att vara nöjda.

Drömmer du om att hyra och köra Ferrari, Bentley eller Aston Martin bara för en dag...

Provkör sportbilar - Är det din dröm så har du kommit till rätt hemsida. BookAclassic ger möjligheten att du själv får provköra drömbilar och sportbilar i Sverige. Det är mycket populärt att hyra sportbilar och drömbilar och BookAclassic erbjuder en smak av lyxen från sportbilar som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar och Porsche.

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!