Klassiska bussar och veteranbussar till uthyrning

Klassiska bussar och veteranbussar till uthyrning för bröllop eller event

Klassiska bussar och veteranbussar till uthyrning till bröllop, fest eller företagsevent. Klassiska och veteranbilar har visat sig vara väldigt populära den senaste tiden till bröllop eller andra festliga event. Men inte alla inser att det finns klassiska bussar och veteranbussar till uthyrning till sådana event. Självklart, dessa typer av fordon är mycket roligare på många sätt, inte minst för att du kan få plats med en hel grupp av gäster.

En tur i en klassisk party buss brukar normalt spela musik från bussens tids era, bjuda på ett glas champagne och ha många stopp längs vägen för att addera färg och variation till dagen. Kanske till och med en picknic eller mottagning på önskad plats.

Att hyra en klassisk buss innebär rum för alla

Charmar en nostalgisk 70s VW bus dig? Eller kanske är en klassisk dubbeldäckare från London mer passande för din fest eller företags event? BookAclassic erbjuder ett brett sortiment av klassiska bussar med upp till 35 säten samt extra stå utrymme.

Något som missas är också att en veteranbuss kan fungerar som en perfekt bakgrund till foton från en fest eller ett bröllop. De levereras i alla olika sorters former och färger och passar perfekt som dekoration för en tema fest eller ett bröllop.

VW är alltid ett bra val

Om du gillar nostalgi och 70-talet så är VW alltid ett bra val. Den ursprungliga Westfalia Camper är utrustad med en kyl, diskhon, bord och snygga gardiner. VW gör ofta ett intryck på bröllop som inte gör någon besviken. Några VW kan hyras som ’själv körning’ där du kan sätta dig i förarstolen själv och köra iväg på en romantisk tur ut i det blå. Endast ni två, för er själva i en gammal VW.

Att boka kunde inte vara lättare

Bläddra igenom vår samling av klassiska och veteranbussar för uthyrning och sätt pricken över i:et på din stora dag. Bokningen hanteras snabbt och lätt genom vårt online bokningssystem. Välj din favorit bil eller buss och fyll sedan i den information som krävs för att få en offert.

Boka direkt eller fråga oss efter råd. Vi är redo att hjälpa dig med våra expertkunskap, baserat på år av erfarenhet inom uthyrning av veteranbilar och klassiska bussar. Vi är mer än glada att hjälpa dig hitta den mest passande och exklusiva buss för ditt event. Men vänta inte för länge – det är en stor efterfrågan på veteranbussar till bröllop och andra fester.

Om du är mer intresserad av bilar eller andra fordon, så har vi ett stort utbud av Rolls-Royce, Bentley, Jaguar, Lincoln, Mercedes och Cadillacs. Ta en titt på vårt utbud, här finns något för alla smaker.

Bläddra igenom vårt utbud av klassiska bussar och veteranbussar till uthyrning till bröllop eller andra event. Det är ett garanterat sätt att göra ditt bröllop eller event till en upplevelse att komma ihåg i många år framöver.

Section background
Classic vehicle

Behöver du ett klassisk fordon?

Gör bröllopet eller festen oförglömlig. Hitta drömbilen – nära dig.

Hitta ditt fordon
Classic vehicle garage

Är du ägare till ett fordon?

Gratis annonsering av dina klassiska bilar. Helt gratis, ingen årlig avgift eller bindningstid.

Registrera ditt fordon

Vill du få regelbundna uppdateringar?

Prenumerera nu

  De senaste nyheterna om klassiska bilar!

  Bli den första som får exklusiva erbjudanden via e-post från BookAclassic!

  Få inspiration från hela världen om event och klassiska bilar!